10 Mensen Die Gefotoshopt Lijken Maar Het Niet Zijn

Dankzij fotoshop is het soms moeilijk te bepalen of iets echt is of niet. De volgende 10 mensen lijken allemaal het product van fotoshop, maar niets is minder waar, je kunt ze zo op straat tegenkomen!

10. Elisany Da Cruz Silva

Elisany Da Cruz Silva is de langste tiener in de wereld. Ze is 2 meter en 3 centimeter. Haar vriend (ondertussen man) is slechts 1 meter 62 en hierdoor lijkt ze wel een reus.

9. Billy Owen

Billy Owen heeft z’n oog kwijtgeraakt door een zeldzame vorm van kanker. Toen de doktoren de tumor ontdekten was de ziekte al zover verspreid dat hij slechts 10% kans had om te overleven. Billy gaf niet op en onderging operaties waarbij een groot deel van de rechterkant van zijn gezicht moest worden verwijderd. Hij overleefde, en heeft nu een groot gat waar vroeger zijn oog zat.

8. Matthias Schlitte

De Duitse Matthias Schlitte is geboren met een zeldzame genetische afwijking, zijn rechterarm is 33% groter dan zijn linkerarm. In plaats van zijn linkerarm extra te trainen is hij juist zijn toch al grote arm gaan trainen en is nu wereldkampioen armworstelen. In Duitsland is hij een echte ster en is bijvoorbeeld te zien in hele grappige reclames.

7. Penny

Wie herinnert zich ‘Who Framed Roger Rabbit’ uit 1988? Jessica Rabbit is een personage dat in veel hoofden is blijven hangen. Ook Penny Brown was onder de indruk. Deze Australische heeft er haar levenswerk van gemaakt om op Jessica te lijken. Ze liet zich een gigantische O-cup aanmeten. En haar taille heeft ze juist versmald door 23 uur per dag een korset te dragen.

6. Mohammed Kaleem

Mohammed is een bijzonder kind, hij heeft gigantische handen. Ze zijn niet alleen onpraktisch groot, maar ook nog eens vervormd. De jongen gaat niet naar school, uit schrik gepest te worden. Zelfs het gewone dagelijkse leven is een uitdaging voor hem. Eten met zulke handen is bijvoorbeeld geen pretje. Zijn bovenlichaam is ook bijzonder ontwikkeld omdat dat het gewicht van de handen moet dragen. Mohammed ondergaat ondertussen ingrepen die zijn handen kleiner zou moeten maken.

5. Mandy Sellars

De Britse Mandy heeft een zeldzame genetische afwijking waardoor haar benen gigantisch zijn gegroeid. Haar linker been werd in 2010 geamputeerd boven de knie, 22 maanden na de operatie begon de been echter weer te groeien.

4. Arlindo De Souza

Met behulp van het middel Synthol is het mogelijk om gigantische nep spieren te creëren. Het meest extreme voorbeeld is waarschijnlijk Arlindo de Souza uit Brazilië. Deze 43 jarige man heeft geen gewicht aan geraakt om ‘gespierd’ te worden. Zijn enige ’spieren’ bestaan uit ingespoten olie. Zijn uiterlijk is dan ook bijna buitenaards te noemen!

3. Jasmine Tridevil

De vrouw met de drie borsten kenden we tot nu toe alleen uit de sci-fi film Total Recal. Nu is er echter de ‘popster’ Jasmine Tridevil die beweert een operatie te hebben ondergaan om een derde borst aan te meten. Er is nog wat twijfel of het wel echt is, maar het is in iedergeval geen fotoshop!

2. Halfy

Carlos ‘Halfy’ Rodriguez werd beroemd op het internet door een ‘mugshot’. We konden niet geloven dat deze man echt bestaat, hij mist half zijn hoofd! Hoe het zover is gekomen? Drank en drugs in combinatie met autorijden.

1. Beshine

Ja, ze is echt, de borsten niet natuurlijk, maar de foto wel. Dit is Beshine een Duitse met de grootste borsten ter wereld. Haar cupsize? Maatje 32Z. Ze heeft ondertussen 10.000cc ingespoten, haar borsten wegen dan ook zo’n 9 kilogram per stuk.

  • Add Your Comment