8 Bizarre Vrouwen Die Echt Bestaan

Elk diertje zijn pleziertje, zeggen we dikwijls. Dat geldt bijvoorbeeld voor de vrouw die graag de grootste borsten van de wereld wil hebben en daar dan ook alles voor doet. Maar soms worden mensen, ook vrouwen, met bepaalde ziektes of afwijkingen geboren, die wij zouden omschrijven als bizar. Zelfs onze moderne geneeskunde staat soms nog voor medische raadsels die niet opgelost geraken. We zetten 8 bizarre dames voor je op een rijtje.

8. Lichaamsbedekkende tatoeages

Julia Gnuse lijdt eigenlijk al heel haar leven aan een huidziekte. Dokters vonden echter geen behandeling. Daarom begon Julia haar lichaam en ook haar gelaat te tatoeëren. Vandaag is meer dan 95% van haar lichaam bedekt met tatoeages. Dit hele project kostte haar in totaal vijf jaar en $ 80.000. Julia staat in het Guinness Book of Records als de meest getatoeëerde vrouw in de wereld.

7. Een overontwikkeld onderlichaam

Mandy Sellars onderste ledematen stoppen niet met groeien. Het begon al bij haar geboorte. Haar ziekte staat bekend als het syndroom van Proteus. Ze is de enige vrouw in de wereld die deze afwijking heeft. Haar onderste ledematen zijn drie keer groter als normaal. Na heel wat complicaties hebben de dokters op een bepaald moment beslist haar linkerbeen af te zetten. Wat zeer bijzonder is, is dat het daarna gewoon terug aangegroeid is.

6. De kleinste vrouw

Jyoti Amge is de kleinste vrouw in de wereld, ze meet 60 cm. Het mooie aan haar lichaam is dat ze perfect geproportioneerd is. Ze heeft kleine benen, kleine armen, kleine voeten, de perfecte kleine vrouw. Ze staat in het Guinness Book of World Records dan ook genoteerd als de kleinste vrouw ter wereld.

5. Het langste haar

Asha Mandela is 50 jaar en laat haar haarlokken al heel haar leven groeien. In 2008 werd haar haarbos officieel gemeten en haar dreadlocks waren toen wel 4,8 meter lang. Ze wordt wel eens omschreven als de zwarte Rapunzel. Asha wil de wereld graag laten zien dat dreadlocks prachtig zijn. Bijzonder was dat toen ze een chemotherapie onderging, ze al haar lange haren behield. Gelukkig!

4. Een bijzondere Siamese tweeling

Abigail en Brittany zijn een heel bijzondere tweeling. Ze hebben een gezamenlijk lichaam en twee verschillende hoofden. De dames delen heel wat, maar ze beschikken wel elk over een eigen maag, hart en ruggenwervel. Ze zijn sterk op elkaar aangewezen. Maar als het op eten aankomt dan zijn ze twee individuen.

3. De breedste heupen

De breedste heupen die heeft Mikel Ruffinelli. Eerst zie je haar prachtige lach. En dan haar enorme rondingen. Daar is ze heel bekend mee geworden. Haar heupen zijn de breedste in de wereld. Haar afwijking heet Lipoedeem, hierdoor creëert ze heel snel overmatig veel vet. Ze begon tegen deze afwijking te vechten na de geboorte van haar eerste kind. Maar ondertussen is ze vooral trots op haar brede heupen.

2. De sterkste vrouw

Aneta Florczyk is de sterkste vrouw. Deze Poolse atlete was de eerste vrouw die 270 kilogram boven haar hoofd kreeg. Daar heb je heel wat spieren voor nodig. Anita won verschillende wedstrijden en staat in het Guinness Book of Records als de sterkste vrouw van de wereld.

1. De grootste borsten

Dit lijstje zou helemaal niet compleet zijn zonder, … tatatataaaa, de vrouw met de grootste borsten. Deze eer gaat naar het Duitse Beshine model wiens hele leven gewijd is aan de grootste borsten van de wereld te hebben. Zoals je kan zien is ze zeker geslaagd in haar opzet. Haar cupsize? Maatje 32Z. Ze heeft ondertussen 10.000cc ingespoten, haar borsten wegen dan ook zo’n 9 kilogram per stuk.

  • Add Your Comment