12 Bizarre Mannen Waarvan Je Niet Gelooft Dat Ze Echt Bestaan

Toe aan een lijstje bizarre mannen? Hier komen er 12 op een rijtje.

12. Romario dos Santos Alves

De Braziliaan Romario Dos Santos Alves had een droom. Hij wilde lijken op de Hulk. Het recept: bodybuilden en een mix van olie en alcohol in zijn spieren. Het eindresultaat is werkelijk bevreemdend te noemen. Zijn nekspieren zijn zo ontwikkeld, dat het lijkt of hij een extra lichaamsdeel heeft. Ook de biceps van zijn armen lijken ons zwaar om elke dag mee te slepen. Duidelijk geval van don’t try this at home, zijn ‘bodybuilding’ methode kostte hem bijna zijn arm!

11. Gary Turner

De super stretchy man. Gary lijdt aan het Ehlers-Danlos syndroom waardoor zijn huid komt los te zitten. Hij kan bijvoorbeeld zijn nekvel zo uittrekken dat hij er zijn mond mee kan verstoppen. Ook kan hij allerlei klemmen aan zijn lichaam hangen, waardoor de huid nog verder gestretched wordt. Volgens de man in kwestie doet het geen pijn. Van zijn nadeel maakt hij trouwens zijn voordeel: hij treed op in een horrorcircus. En het heeft hem ook een plekje in het Guinness record boek opgeleverd 🙂

10. Sanju Bhagat

Deze Indische man heeft ook een bijzonderheid. Toen hij 30 was trok hij naar de dokter omdat zijn buik zo dik werd. De dokter nam x-rays en schrok zich een hoedje. Het bleek dat Sanju’s tweelingbroer zich reeds in de buik van hun mama, in de buik van Sanju had gehecht. Al die jaren was die onontdekt blijven zitten en was zelf gegroeid. De dokter slaagde erin tijdens een succesvolle operatie Sanju’s broer te verwijderen.

8. Rick Genest

Bizar en famous, dat is deze Canadese man. Rick Genest is een model die gekend is onder zijn nick-name ‘Zombie Boy’. Zijn hoofd (maar ook zijn lichaam) staat vol met griezelige tatoeages. De man mocht reeds model staan voor heel wat internationale (artistieke) campagnes. In 2011 deed hij mee in de videoclip van Lady Gaga, ‘Born this Way’. Hij speelde ook al een rolletje in een film met Keanu Reeves (47 Ronin).

7. Chandra Bahadur Dangi

De kleinste man op aarde is dit. Bijna 55 centimeter lang. Hij staat ermee in het Guinness Book of Word Records. De kleine Nepalees werd wereldberoemd en reisde heel wat rond. In 2015 overleed hij helaas aan een longontsteking.

6. Sultan Kosen

Dit is dan weer de grootste (levende) man op aarde. Een impressionante 2,46 meter. Hij komt uit Turkije en heeft niet alleen zijn lengte mee, maar beschikt ook over bijzonder grote handen en voeten. Wij vragen ons af of hij ook zo een grote, ja, andere lichaamsdelen heeft. De rest van zijn familie heeft een gewone lengte. Sultan lijdt dan ook aan de ziekte gigantisme.

5. Danny Ramos Gomez

Deze arme man uit Mexico heeft een ziekte waardoor hij overvloedige haargroei heeft op heel zijn lichaam. Wat sommige te weinig hebben op hun schedel, heeft Danny teveel en dan nog eens overal. Hij wordt wel eens de Wolfman van Mexico genoemd. Voor de rest heeft de heer Gomez een heel normaal leven: hij is gehuwd, hij heeft een dochter, en houdt ervan computerspellen te spelen.

4. Jono Lancaster

Jono is 26 en werd geboren met een misvorming aan de beenderen in zijn gezicht (Syndroom van Treacher Collins). Hij heeft toe dat het voor hem moeilijk is om in de spiegel te kijken. Zijn jeugd was moeilijk, Jono leed aan meerdere depressies door zijn uiterlijk. Doordat hij geen kaakbeenderen heeft, lijkt het of zijn ogen lager zitten. Bovendien heeft hij ook nog problemen met zijn gehoor. Ondertussen onderging hij verschillende plastische ingrepen, en is hij op een punt gekomen dat hij een min of meer normaal leven kan leiden. Hij heeft zelfs een job én fantastisch vriendinnetje, iets waar hij heel erg blij mee is.

3. Chandra Wisnu

Deze 57-jarige Indonesische man, ook wel bekend als ‘Bubble Man’, heeft een lichaam en een gezicht dat vol blaren staat. Na onderzoek bleken het allemaal kleine tumors te zijn. Dokters bekijken ondertussen hoe ze hem kunnen helpen. Hij lijdt aan deze conditie sinds zijn 19e.

2. John Doyle

John “Mr. Zoom” Doyle kan iets wat andere mensen niet kunnen. Hij kan zijn oogballen zo uitstulpen zodat ze bijna uit zijn oogkassen vallen. Dokters weten niet goed hoe hij aan deze speciale gave komt. Maar dat laat John niet aan zijn hart komen. Hij wilde namelijk het wereldrecord oogbaluitstulpen verbreken. Maar dat lukte niet want de opgetrommelde dokter had niet de juiste meetinstrumenten bij. Zo blijft het record bij een dame uit Chicago. zijn video op muziek van Daft Punk ging wel viral.

1. Henry Damon

Deze Henry heeft het zichzelf aangedaan. Deze keer geen bizarre ziekte of afwijking die al bij de geboorte bestond, maar iemand die zichzelf helemaal heeft getransformeerd tot een slechterik, namelijk Red Skull. De 37-jarige Henry Damon heeft heel wat over voor zijn speciale look. Hij liet zijn kaakbeenderen verwijderen, een deel van zijn neusbeen afsnijden, verschillende implantaten toevoegen en tatoeages zetten. Niet iemand om in een donker steegje tegen te komen!